APUNTEU-VOS A LA XXI TROBADA DEL TRIANGLE JOVE!

“Som el present, cuidem el futur”

 

Els propers 18, 19 i 20 d’octubre tindrà lloc una nova edició de la Trobada del Triangle Jove, l’esdeveniment que aglutina el jovent associat dels territoris de parla catalana. Enguany, les jornades tindran lloc a la població de Moraira (País Valencià) i estaran centrades en la lluita contra el canvi climàtic, la promoció de la sostenibilitat, la introducció de la perspectiva ecofeminista en el moviment associatiu juvenil i la generació de noves eines per a lluitar contra l’escalfament global des del nostre entorn més pròxim, defensant el territori i canviant la nostra forma d’actuar.

Segons l’informe del Panell Intergovernamental del Canvi Climàtic (IPCC) estem en una situació d’emergència climàtica. En 11 anys la temperatura mitjana mundial pujarà 1,5 graus, provocarà la desertització de la zona mediterrània, que es veurà afectada en un 50%. S’estima que en menys de 80 anys el nivell del mar pujarà fins a 20 metres, originant la desaparició de moltes ciutats que estiguin situades a la costa o per sota el nivell del mar, així com de més d’un milió d’espècies animals i vegetals. Davant d’aquest panorama, el jovent plantem cara. I com que som el present, volem cuidar el futur!

La trobada comptarà amb un conjunt de tallers, formacions i activitats de coneixença i de cohesió al voltant de la temàtica explicada.

Qui pot participar-hi?

L’esdeveniment està obert a totes les persones joves de menys de 35 anys que participin d’alguna entitat juvenil o col·lectiu a Catalunya, el País Valencià o les Illes Balears.

– És imprescindible assistir a tots els espais de la trobada. Si no és així i no es justifica, l’entitat de base del/la participant haurà d’assumir-ne el cost total. També, si la persona inscrita no assisteix a la trobada l’entitat haurà de fer-se càrrec del cost.
– Cal inscriure’s a través del següent formulari.