EL XII APLEC JA ESTÀ EN MARXA

Presentem el cartell del XII Aplec de Consells Locals de Joventut. L’Aplec se celebrarà els dies 28 i 29 d’abril a la ciutat de València.

Els Consells Locals de Joventut de Catalunya i el País Valencià es trobaran a finals d’abril a València. L’objectiu és redefinir quin ha de ser el model de CLJ del futur i així encarar els reptes que presenten la manera que tenen les persones joves de participar en l’actualitat.

Aquesta edició de l’Aplec se celebrarà a València ciutat els dies 28 i 29 d’abril i comptarà amb la participació de pràcticament tots els Consells Locals de Joventut de Catalunya i el País Valencià. S’espera que d’aquest Aplec en surti també una campanya per dur a terme el curs 2019.

El Triangle Jove organitza, cada dos anys un Aplec destinat als representants dels consells locals de joventut o plataformes locals de participació juvenil que formin part dels consells de la joventut de Catalunya, el País Valencià o les Illes Balears. Amb aquest projecte, el Triangle Jove assumeix un compromís en la promoció i l’enfortiment dels consells locals de joventut, figura essencial per a la participació dels i les joves.