VIII Trobada Vic 06

Eduquem en la participació, participem en l’educació

A Vic, i sota el lema “Eduquem en la participació, participem en l’educació” un centenar de joves balears, catalans i valencians van celebrar la VIII Trobada del Triangle Jove, l’última Trobada Triangle (23 i 24 de setembre de 2006). Durant tres dies es va debatre sobre dos temes d’actualitat molt importants pel moviment associatiu juvenil, la participació i l’educació.

La novetat d’aquesta edició va ser el procés de dinamització de la trobada i la metodologia de debat per a l’elaboració de la Declaració.Es va fer a través de dinàmiques en diversos grups i subgrups, tractant la participació des de l’educació formal, la no formal i la informal. El resultat dels debats va donar lloc a un declaració en la qual el moviment associatiu juvenil proposa mesures per fomentar la relació entre aquests tres àmbits d’educació i reptes del propi moviment per afrontar les noves realitats socials.

Així mateix, es va organitzar una Fira d’Entitats, un espai lúdic on a través d’un joc les entitats van interaccionar, conèixer els seus projectes i imaginar-ne de conjunts. La valoració d’aquesta Fira ha estat molt bona per part de les entitats ja que era un espai que propiciava la creació de xarxa entre les entitats dels tres territoris.

Declaració de la VIII Trobada
Fotos de la VIII Trobada