top of page
Recursos para maestros

LA BUTXACA MÀGICA

La Fundació Triangle Jove és l’espai de col·laboració entre el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), el Consell Valencià de la Joventut (CVJ), i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC).

Entre els seus objectius es troba el de millorar la qualitat de l’associacionisme oferint a les entitats membres dels tres Consells de Joventut la possibilitat de trobar espais de trobada i intercanvi, seminaris, jornades, qualsevol acció o activitat organitzada o l’elaboració de recursos i eines. 

A fi de desenvolupar i dur a la pràctica aquest objectiu hem posat en marxa una nova eina al servei de totes les entitats juvenils, per tal que aquestes tinguin un punt d’accés a  informació i recursos relacionats amb temes d’interès per a la seva tasca i per a la Joventut: "LA BUTXACA MÀGICA"!

La Butxaca Màgica és una “Caixa d’Eines” és a dir un espai virtual col·laboratiu al qual s’organitzen, conserven i posen a disposició recursos de qualssevol tipus elaborats per la pròpia Fundació, els Consells de la Joventut, les entitats que els conformen, així com altres entitats, experts o institucions que treballin la participació juvenil.

El patronat de la FTJ vetllarà per un correcte funcionament de la Butxaca Màgica, incorporant regularment nous recursos i atenent les demandes d’informació de Consells i entitats de Joventut.

Els Consells de la Joventut i les entitats juvenil podran proposar la incorporació del seu propi material a la Butxaca Màgica per tal de fer extensius els seus recursos i, alhora, servir-se dels d’altres Consells i entitats.

Així doncs,  aquesta Caixa d’Eines de la Fundació Triangle Jove pretén funcionar com a un repositori centralitzat de recursos i material relacionat amb la Joventut.

En quant al procediment per a la incorporació de nou material al repositori virtual i per a vetllar pel seu bon ús es redactarà un Reglament d’ús.

El Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), el Consell Valencià de la Joventut (CVJ) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) hem signat aquest Manifest i volem convidar a la resta de Consells de la Joventut, entitats juvenils i societat civil a adherir-s’hi.

Firmant aquest Manifest es recolza i passa a formar part del projecte de la Caixa d’Eines de la Fundació Triangle Jove, amb el compromís de nodrir-la de contingut periòdicament, fer un bon ús de la mateixa, donar-la a conèixer i respectar el Reglament d’ús. 

           VOLS FORMAR PART DEL PROJECTE?

                                        Fes-nos arribar la següent informació i ens posarem en contacte amb tu!

Gràcies pel teu missatge!

bottom of page